Lounge meubelen huren voor elke gelegenheid

Wenst u lounge meubelen te huren in Antwerpen? Neem dan contact op met Loungehuren.be, ontdek het uitgebreid gamma aan feestmateriaal en stel uw pakket zelf samen.

Ontdek de lounge corner te Antwerpen

Alle prijzen bij Loungehuren.be zijn inclusief btw. Verhuur van lounge meubilair en meubelen is mogelijk in Antwerpen en Vlaanderen.

 

Verlichte vierkante lounge statafel

De statafel met verlichting is volledig draadloos met ingebouwde accu’s. De infrarood draadloze bediening heeft 20 kleurvariaties, diverse programma’s, dimmers en snelheden. Voor de huur betaalt u 15 euro (inclusief btw, opbouw, afbraak, geladen accu's: 15u autonomie).


Vierkante lounge statafel (niet verlicht) Kubo met chroom

De statafel met verlichting is volledig draadloos met ingebouwde accu’s. De infrarood draadloze bediening heeft 20 kleurvariaties, diverse programma’s, dimmers en snelheden. Voor de huur betaalt u 10 euro (inclusief btw, opbouw, afbraak, geladen accu's: 15u autonomie).


 

Verlichte lounge statafel (vierkant dubbel verdiep)

De statafel met verlichting is volledig draadloos met ingebouwde accu’s. De infrarood draadloze bediening heeft 20 kleurvariaties, diverse programma’s, dimmers en snelheden. Voor de huur betaalt u 20 euro (inclusief btw, opbouw, afbraak, geladen accu's: 15u autonomie).

 


Verlichte lounge statafel (klavertje vier)

Deze verlichte statafel is in twee delen opgesplitst. Een tafel voor 8 personen met 4 zitplaatsen en 4 staanplaatsen. Door het doorzichtige onderste deel blijft het esthetisch karakter van de omgeving onaangetast. Deze tafel kan perfect gecombineerd worden met barkrukken en creëert een gezellige microcosmos in de ruimte. Deze lounge receptietafel is uniek omwille van het opzet met een dubbel verdiep en is uitgerust met 432 gekleurde LED’s. Het geheel is volledig draadloos en beschikt over ingebouwde accu’s. De infrarood draadloze bediening heeft 20 variaties in kleur, diverse programma’s, dimmers en snelheden. Voor de huur betaalt u 25 euro (inclusief btw, opbouw, afbraak, geladen accu's: 15 u autonomie).


Cocktailtafel / champagnetafel

Deze draadloze tafel heeft 2 verdiepingen. Deze wauw tafel is  per verdiep afzonderlijk met infrarood afstandsbediening te bedienen.

Groter dan oppervlakte van gewone tafel en een echte blikvanger op je feest (diverse mogelijkheden zoals gekleurde looplicht,...)

Te huur voor slechts 50 euro/stuk (is incl.btw, assemblage, geladen accu's) 

 


 

Verlicht zitpoefje

Dit zitpoefje is volledig draadloos en de kleuren zijn vrij te kiezen via de infrarood afstandsbediening. De poefjes hebben een zacht zitvlak en zijn uitermate vormvast. Het comfortabel kunstleren zitvlak heeft een afmeting van 47cm x 47cm (kubus-hocker-poef). De prijs bedraagt slechts 10 euro/stuk (inclusief btw).


Loungebar met indirecte verlichting klassiek

Deze loungebar van 180 cm heeft een spoelbak en indirecte verlichting. Deze kan gehuurd worden met een werkblad of spoelbak. Ook een Jardin-aansluiting met kraantje is mogelijk. Gelieve dit wel tijdig door te geven. Het mooi en stijlvol barmeubel bevat twee elektrische vuren en kost slechts 50 euro/st incl. btw.


Loungebar met indirecte verlichting Modern

Deze loungebar van 180 cm heeft  indirecte verlichting. Deze kan gehuurd worden met enkel een werkblad.. Het mooi modern meubel met industriële chroomafwerking heeft een zeer stevig werkoppervlak. Wel rekening houden dat op de kanten langs elke kant nog verstevingsvoeten uitsteken van 40cm. Kost slechts 50 euro/st incl. btw.

 
 

Exclusieve verlichte lounge zitbanken

 • één meter: 2 à 3 personen; twee meter: 4 à 5 personen
 • Draadloos op accu/batterij, gaat meer dan 14u mee en kan overgezet worden naar netstroom
 • Infrarood draadloze controller met 44 toetsen: 20 fixe kleuren, lichteffecten, dimmers, programma's
 • Indoor en outdoor (waterafstotend)
 • Hoogwaardig textiel met zeer fijne korrel en satijnachtige look zorgen voor een hedendaags design

Prijzen in euro per stuk: 1 meter voor 30 euro, 2 meter voor 50 euro.


Verlichte lounge salontafel

 • Draadloos op accu/batterij, gaat meer dan 14u mee en kan overgezet worden op netstroom
 • 450 LED-lichtjes
 • Infrarood draadloze controller met 44 toetsen: 20 fixe kleuren, lichteffecten, dimmers, programma's
 • Indoor en outdoor (waterafstotend)

Prijzen: 20 euro /st incl btw


Verlichte Langwerpige salontafel

 • Draadloos op accu/batterij systeem, gaat meer dan 14u mee (120cm x 40cm)
 • infrarood draadloze controller met 44 toetsen: 20 fixe kleuren, lichteffecten, dimmers, programma's
 • zowel indoor als outdoor (waterafstotend)(verlichte salontafel te huur)

Prijzen: 20 euro /st incl btw


Lounge corner /lounge meubelen (ronde lounge corner)

De volledige lounge corner bestaat uit 4 grote witte kwartronde poefen en een LED-verlichte salontafel met diameter van 80 cm. Met een diameter van 260 cm biedt deze corner plaats aan 8-12 personen en oogt dit geheel zeer stijlvol. Het is ook mogelijk om deze meubelen te plaatsen in een S (slangvorm) over de ganse lengte. De huurprijs inclusief btw (en verlichte salontafel) komt op 150 euro.


Lounge fauteuil met armleuning en rood kussen

Deze fauteuil heeft een rood zitkussen en is geschikt voor binnen en buiten. De huurprijs bedraagt 10 euro/st incl. btw.


Lounge fauteuil zonder armleuning en met zwart kussen

Deze fauteuil heeft een zwart zitkussen en is geschikt voor binnen en buiten. De huurprijs bedraagt 6 euro/st inclusief zwart kussentje en btw.


Witte loungezetel op lucht

Deze lounge zetel lijkt op een Chesterfield en geeft u een extra luxueus gevoel. De zetel van 180 cm zit zeer comfortabel en is van degelijke kwaliteit. De huurprijs bedraagt 70 euro/st. incl. btw en het geheel wordt vooraf opgepompt.


Witte luxe lounge barkrukken met chroom

De degelijke witte barkrukken zijn stapelbaar (tot 6 stuks). Ze hebben zowel een rugsteun als voetsteun. De huurprijs bedraagt slechts 5,00 euro /stuk (incl btw).


 

Witte lounge barkrukken

De degelijke witte barkrukken zijn stapelbaar (tot 6 stuks). Ze hebben zowel een rugsteun als voetsteun. De huurprijs bedraagt slechts 3,00 euro /stuk (incl btw).


Goedkope zwarte lounge barkrukken

Degelijke  barkrukken met zwart kunstleren zitvlak. Deze zijn stapelbaar (tot 10 stuks). Ze hebben een rugsteun en voetsteun. De huurprijs bedraagt slechts 2,42 euro /stuk (incl btw).


XXL verlichte bloempotten

Dit is in de vorm van een lichtornament met kunststof planten van ongeveer 220 cm hoog. De verlichting wordt geregeld via een infrarood afstandsbediening die 44 toetsen bevat (20 fixe kleuren, programma's, dimmers, overgangen, …). Dit kan gehuurd worden aan 20 euro /st incl. btw en met geladen accu's.


Kunstplanten huren

De kunstplanten zijn 160 tot 230 cm hoog en dit van ficus tot dracaena. Vraag gerust foto's op per e-mail. Per stuk betaalt u 10 euro/st (incl. btw).


Lounge verlichting

Dit is een kolom van twee meter hoog. Elke kolom bevat 600 gekleurde LED-lichtjes met infrarood afstandsbediening. De bediening gebeurt met 44 toetsen (20 fixe kleuren, programma's, dimmers, overgangen....). De huurprijs bedraagt 20 euro/st incl btw.


Muurspots huren

We hebben muurspots met een afstandsbediening of met RGB gestuurde controller.

 • ronde LED-spots RGB 10w :  geven licht zoals een lamp van 60 Watt. De kleuren kunnen manueel ingesteld worden en meer dan 1 kleur tegelijkertijd is mogelijk. Voor een pak van 6 spots betaalt u 30 euro. De RGB controller kan bij gehuurd worden.
 • vierkante LED-spots 10 watt : geven licht zoals een lamp van 60 Watt en de kleuren zijn te bedienen via een draadloze afstandsbediening. Aan elke verlichting is er minimum 5 meter verlengdraad. Per pak van 6 spots betaalt u slechts 30 euro incl. btw.

Lounge tafeltje

LOUNGE TAFELTJE

Deze tafeltjes kosten 4 euro/st incl. btw (50x50x55cm hoogte) en zijn ook beschikbaar in zwart.