Feestdroom


U kan deze  unieke feestzaal te Antwerpen  met uitstraling huren  waar de  originaliteit en  sfeer van de zaal  voor een wauw effect zorgen hier in Antwerpen (Heistraat 56 - 2610 Wilrijk).

Onze specialisatie is voorall huwelijken/trouwfeesten, bedrijfs en personeelsfeesten.

Huur onze zaal

Bedrijfsfeest, trouwfeest, productvoorstelling ,galabal, film opname, banketten, fotosessie, walking dinner, communiefeest, lentefeest, doopfeest, jubileum, tentoonstelling, huwelijksfeest, verjaardagsfeest, personeelsfeest, Sinterklaasfeest, nieuwjaarsfeest, paasfeest, halloweenfeest, Sint elooi, …. , zijn maar enkele van de mogelijkheden om deze zaal te huren hier in Antwerpen.

Theadrome/feestdroom  is gelegen tussen de A12 en de E19 en zo zeer eenvoudig bereikbaar voor iedereen. Ook een ruime parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving,  is niet onbelangrijk.

Unieke locatie

Bij het huren op deze locatie heeft u niet alleen de zaal u heeft er ook een ruim balkon voor de receptie en een theaterpodium (11m x 6meter). Boven het podium zijn er nog 3 grote artiestenloges voorzien van spiegels en extra’s. Theadrome heeft ook een eigen , ruime keuken  met professionele RVS toestellen.

De huur van de zaal  is cateringvrij.

In de huur van de zaal  zit steeds een aantal zaken inbegrepen. Dit gaat van het gebruik van de zaal, het balkon, podium en loges. Ook de opkuis van de zaal en een zaalverantwoordelijke. Zelfs het gebruik van stoelen en tafels (tot max150 stuks en als receptietafels, barkrukken zit in het geheel  bij de huur van de zaal.

 

Contact

Voor meer info vraag naar onze infobrochure.

Wenst u meer info betreffende de mogelijkheden, neem dan gerust contact op en wij helpen u graag verder. Theadrome / feestdroom is te bezichtingen alle dagen, na telefonische afspraak op

0473/35 37 50

0475/70 77 68 

wenst u graag meer informatie en details :

meer info  : http://www.feestdroom.be   (klik op gele link hiernaast)

 

Back to Top